Home Over ons

Over VOIPcomplete


VOIPcomplete biedt het Midden- en Kleinbedrijf prijsconcurrerende oplossingen voor interne en externe communicatie. Wij doen dit door zorg te dragen voor de kwaliteit die verwacht wordt, door duurzame relaties aan te gaan met leveranciers en partners en door onze klanten snel en goed te helpen. Door onze oplossingen te baseren op het internet protocol zijn deze communicatiediensten snel en makkelijk toegankelijk voor onze klanten en eenvoudig te beheren vanaf verschillende locaties.

VOIPcomplete is een handelsnaam van Mezzami B.V. in Rotterdam. Mezzami creeert hosted internet concepten gebaseerd op de groeiende gemeenschap van open source applicaties. Onze servers bevinden zich in een beveiligd datacenter dichtbij de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). Onze snelle redundante netwerk links naar het Internet zorgen voor stabiliteit en gemak bij het gebruiken van onze diensten.

Heeft u interesse in de diensten van VOIPcomplete? Dan verzoeken wij u vriendelijk ons webformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit zeggen onze klanten
"Hun hosted PBX oplossing gaf ons de vrijheid en flexibiliteit waarop we hoopten met Voice over IP..."
Siemen Jongedijk
Catalyse Business Consultants

SIP Trunking
Wij bieden kwalitatieve SIP trunk diensten naar alle bestemmingen inclusief noodnummers.

Download onze gratis whitepaper
Nieuwsbrief Aanmelding
Copyright © 2008 VOIPcomplete. All Rights Reserved.