Home Over ons Persberichten

Persberichten

VOIPcomplete verhuurt hosted IP telefooncentrales zonder contractverplichtingen

Rotterdam, 1 oktober 2008 -- VOIPcomplete (http://www.voipcomplete.com/), een innovatieve provider van hosted VoIP diensten, is vandaag gestart met een nieuwe productlijn van hosted IP telefooncentrales gebaseerd op open source PBX software van Asterisk®.

Voor de hosted IP PBX productlijn is gekozen voor een Software-as-a-Service (SaaS) aanbieding, wat inhoudt dat klanten maandelijks een bedrag betalen voor het afnemen van de dienst op afstand zonder een contract voor langere tijd af te hoeven sluiten. Door dit te combineren met het gebruik van server virtualisatie technologie is een flexibele en prijsconcurrerende oplossing mogelijk gemaakt voor het MKB. Behalve dat er onderling gratis gebeld kan worden, zijn klanten en resellers vrij om eigen verbindingen naar het traditionele telefonie netwerk in te stellen. Desgewenst kan hiervoor ook gebruik worden gemaakt van VOIPcomplete's eigen SIP trunking dienst.

"Geavanceerde communicatie tools zoals Interactive Voice Response (IVR), Customer Relationship Management met PBX integratie, Unified Communication en Call Center beheer zijn nu beschikbaar voor het MKB met ons producten portfolio. Met deze tools kan elke onderneming haar efficiency verbeteren met betrekking tot interne en externe communicatie. Echter, wij bieden onze diensten aan voor een fractie van de kosten die traditionele leveranciers vragen," zegt Steve Karnadi, algemeen directeur bij VOIPcomplete.

De servers van VOIPcomplete bevinden zich in een beveiligd datacenter dichtbij de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), Europa's grootste publieke Internet Exchange, voor optimale verbindingen, stabiliteit en wereldwijd gebruiksgemak.
Voor meer informatie met betrekking tot VOIPcomplete of haar nieuwe productlijn kunt u de website bezoeken: http://www.voipcomplete.com/
Dit zeggen onze klanten
"Hun hosted PBX oplossing gaf ons de vrijheid en flexibiliteit waarop we hoopten met Voice over IP..."
Siemen Jongedijk
Catalyse Business Consultants

SIP Trunking
Wij bieden kwalitatieve SIP trunk diensten naar alle bestemmingen inclusief noodnummers.

Download onze gratis whitepaper
Nieuwsbrief Aanmelding
Copyright © 2008 VOIPcomplete. All Rights Reserved.