Home Partner Programma's Hoe VoIP te resellen?

Hoe VoIP te resellen?


VOIPcomplete heeft een uitgebreid producten portfolio waardoor u verschillende mogelijkheden heeft om onze producten en diensten weder te verkopen. Uiteraard kunt u altijd kiezen om simpelweg onze PBX-, SIP- en VoIP pakketten weder te verkopen, al dan niet onder uw eigen merknaam. Maar meer nog loont het om gebruik te maken van VoipNow, ons PBX pakket dat geschikt is voor meerdere klanten en resellers.

U kunt namelijk deze robuuste PBX software inzetten om kleinere, voorgeconfigureerde PBX pakketten samen te stellen. Weliswaar met limieten aan het aantal te gebruiken extensies maar inclusief een of meerdere VoIP nummers, om zodoende direct te kunnen voldoen aan de wensen van uw klanten. Uw klanten zullen aangenaamd verrast zijn wanneer u hen een eenvoudig te beheren PBX pakket aanbiedt met geavanceerde spraakmogelijkheden zoals Interactive Voice Response (IVR), Call Center functionaliteit en Unified Communication.

Gebruikt u Plesk om hosting pakketten te verkopen aan uw klanten? Het PBX pakket VoipNow heeft een gelijksoortige webinterface als Plesk. U kunt resellers aanmaken in uw pakket, die u een eigen login geeft om hun klanten te configureren. Ook is er voor VoipNow een Plesk module beschikbaar die de interoperabiliteit vereenvoudigt tussen Plesk en VoipNow: accounts die worden aangemaakt in Plesk, worden automatisch ook aangemaakt op de VoipNow server. Op deze manier wordt het u wel heel makkelijk gemaakt om extra VoIP diensten te verkopen aan uw bestaande klanten. Download hier de VoipNow Plesk module brochure.

Geinteresseerd in het wederverkopen van onze producten en diensten? Mail ons of bel ons op 010 8208020.
Dit zeggen onze klanten
"Hun hosted PBX oplossing gaf ons de vrijheid en flexibiliteit waarop we hoopten met Voice over IP..."
Siemen Jongedijk
Catalyse Business Consultants

SIP Trunking
Wij bieden kwalitatieve SIP trunk diensten naar alle bestemmingen inclusief noodnummers.

Download onze gratis whitepaper
Nieuwsbrief Aanmelding
Copyright © 2008 VOIPcomplete. All Rights Reserved.