Home Technologie Groene IT

Groene IT

Wij doen graag zaken met u, echter hierbij is onze mileubewuste instelling een belangrijke randvoorwaarde voor de wijze waarop wij onze diensten aanbieden. Waarom? Omdat wij positief willen bijdragen aan het klimaat van de toekomst. Voor ons betekent dit onder andere het volgende:

VOIPcomplete maakt optimaal gebruik van de beschikbaarheid van hardware door gebruik te maken van virtuele servers voor haar klanten in plaats van fysieke servers. Door het inzetten van deze technologie om hardware te virtualiseren, kunnen wij meerdere klanten, volledig afgeschermd van elkaar, huisvesten op dezelfde hardware. Wij zijn er trots op dat wij deze technologie kunnen inzetten, waarmee we ruim 80% besparen op ons totale stroomverbruik en bijbehorende koeling.

VOIPcomplete verstuurt geen facturen via de post, maar alleen via e-mail. Wij ondersteunen zoveel mogelijk een papierloze bedrijfsvoering, waar papier slechts wordt gebruikt als het noodzakelijk is.

VOIPcomplete heeft een datacenter gekozen dat klimaat-neutraal opereert:
  • Lucht van buiten wordt gebruikt om de serverracks te koelen wanneer dat mogelijk is;
  • Op koeling wordt bespaard door innovatief gebruik te maken van het Cold Corridor Concept, waarbij koude lucht efficient aan de voorkant van het serverrack wordt ingevoerd, terwijl warme lucht efficient aan de achterkant wordt afgevoerd;
  • Groene electriciteit wordt gebruikt om de racks te voorzien van stroom;
  • CO2 uitstoot wordt gecompenseerd door nieuwe bomen te planten en mee te werken aan biogas projecten.
Dit zeggen onze klanten
"Hun hosted PBX oplossing gaf ons de vrijheid en flexibiliteit waarop we hoopten met Voice over IP..."
Siemen Jongedijk
Catalyse Business Consultants

SIP Trunking
Wij bieden kwalitatieve SIP trunk diensten naar alle bestemmingen inclusief noodnummers.

Download onze gratis whitepaper
Nieuwsbrief Aanmelding
Copyright © 2008 VOIPcomplete. All Rights Reserved.